ערים חכמות : מעבר למגיפות | Smart Cities Beyond the Pandemics

הזמנה להשתתף בוובינר של אוניברסיטת פילאני בהודו (BITS Pilani) | 10-11.07.2020

Smart Cities: Beyond the Pandemics. A BITS Pilani Webinar

אוניברסיטת פילאני בהודו (BITS Pilani) מזמינה להשתתף בוובינר בינלאומי שיעסוק בערים חכמות בתקופת הקורונה

בכל מקום אליו הגיעה מגיפת הקורונה, עולות סוגיות הקשורות ביכולת תושבי הערים בעולם להתמודד עמה.

המגיפה השפיעה על ענפים רבים בשוק העבודה ופגעה בכלכלה ברמה המקומית והגלובלית.

חברות עירוניות ניצבות בפני אתגרים בלתי ידועים שילוו אותן בשנים הקרובות.

הקונספט של ערים חכמות צפוי להשתנות בתקופה זו של מאבק נגד המגיפה.

ערי העתיד יאלצו להערך טוב יותר לאתגרים הניצבים בפניהן כעת.

התחבורה הציבורית, החינוך, שירותי הבריאות, המסחר והתיירות הם מגזרים שייתכן ויעברו שינויים באופן הגדרתם ובאופן בו פעלו עד כה. השימוש בפתרונות מונעי טכנולוגיה וחדשנות יובילו את השינוי קדימה.

מטרת הוובינר הבינלאומי לעמוד על האתגרים הללו ולדון בדרכים בהן יכולות טכנולוגיות לסייע לערים ועיירות להתגבר על בעיותיהן בימים של קורונה.

הוובינר מהווה פלטפורמה לשיתוף ולמידה דרך דיון שיערך בין מומחים לחקר עירוניות מרחבי העולם.

בנוסף, האירוע יבחן שיתוף פעולה בין-אוניברסיטאי ארוך טווח לשם מציאת פתרונות וגיבוש אסטרטגיות למחקר עתידי שיעסוק בבעיות עמן מתמודדות ערים חכמות בעת הנוכחית.

רשימת המרצים >

סדר יום ופירוט ההרצאות >

הוובינר יתקיים ב - 10-11.07.2020. הגישה לאירוע חופשית.

אנא הרשמו דרך הלינק הבא >