פורום תלמידי ותלמידות המחקר של מרכז העיר לשנת תשפ"ד

הצטרפו לפורום תלמידי ותלמידות המחקר של מרכז העיר והציגו מחקרכם במפגש הפורום הראשון לשנת 2024

city-Image by Tobias Rehbein from Pixabay

מרכז העיר לחקר ערים ועירוניות מזמין אתכם/ן להציג את מחקרכם במפגש הראשון לשנת 2024 של פורום תלמידי המחקר של מרכז העיר.

תלמידות ותלמידי תואר שני ושלישי, שמחקריהם עוסקים במישרין או בעקיפין בערים, מוזמנים להגיש תקציר של עד 350 מילים להרצאה בת 20 דקות שתעסוק במחקרם במסגרת מפגש פורום תלמידי ותלמידות המחקר של מרכז העיר.

ההצעה פתוחה עבור סטודנטים וסטודנטיות מכל הפקולטות ובתי הספר באוניברסיטת תל אביב.

המפגש יתקיים לקראת סוף סמסטר א' תשפ"ד (מחצית חודש מארס). המועד הסופי יפורסם בהמשך.

הרשמו לפעילות הפורום בטופס האלקטרוני הבא >

בטופס האלקטרוני תוכלו לצרף את תקציר המחקר שלכם/ן ולסמן האם תרצו להציג מחקרכם/ן במפגש הקרוב או במפגשי הפורום העתידיים.

מרכז העיר עוקב ותומך בפעילות המחקר הנוגעת לערים ועירוניות באוניברסיטת תל אביב. הצטרפו למאגר האוניברסיטאי הכולל חוקרים וחוקרות בכירים ותלמידי ותלמידות מחקר באמצעות מילוי הטופס האלקטרוני ושתפו את עבודתכם האקדמית.

לכל שאלה, אנא כתבו למרכז העיר בכתובת: urban@tauex.tau.ac.il

_____

פרטים נוספים אודות פורום תלמידי ותלמידות המחקר של מרכז העיר:

פורום תלמידי המחקר הוא יוזמת 'מרכז העיר' - המרכז לחקר העיר והעירוניות באוניברסיטת תל אביב, בראשות פרופ' יובל פורטוגלי. למידע נוסף אודות המרכז, לחצו כאן >

הפורום מבקש לייצר זיקה אקדמית וחברתית בין סטודנטים מתחומים שונים באוניברסיטה, כדי להעמיק את נושא חקר העיר באוניברסיטת תל אביב ובאוניברסיטאות אחרות בארץ ובחו"ל.

פורום תלמידי המחקר יתאסף מדי שנה אקדמית במתכונת של הרצאות קצרות ודיון סביב נושאים העוסקים בערים ועירוניות, כאשר בקהל השומעים והמגיבים ינכחולעתים גם חברי סגל בכיר. בהמשך פעילות הפורום יתווספו גם ימי עיון, כנסים וסיורים לחברי וחברות הפורום.

מטרת הפורום לקדם תלמידי ותלמידות מחקר, לאפשר שיתוף פעולה אינטרדיסציפלינרי בין תלמידי המחקר דרך חשיפה למתודולוגיות שונות, ליצר קשרים אקדמיים, להעניק בימה לדיון וביקורת בונה כלפי עבודות ומחקרים ספציפיים ועוד.

למי מיועד הפורום?

סטודנטים וסטודנטיות לתואר שני ושלישי באוניברסיטת תל אביב העוסקים במחקר העוסק במישרין או בעקיפין בערים ועירוניות.

כיצד מצטרפים?

אנא מלאו את הטופס האלקטרוני הבא >