סמינר חודש אפריל - מחקרי התנגדויות, הצדקות וקוגניציה

בתחילת חודש אפריל קיימנו סמינר מחקרי בנושא "עיר בתפישה, עיר בשיח: מחקרי התנגדויות, הצדקות וקוגניציה" בהשתתפות ד"ר אפרת בלומנפלד-ליברטל וד"ר טליה מרגלית

ביום ג' ה- 5.4.16 קיימנו סמינר אשר עסק בנושא "עיר בתפישה, עיר בשיח: מחקרי התנגדויות, הצדקות וקוגניציה" ונגע בפנים שונות של סוגיות תכנון, עיצוביות ומרחביות בעיר. בסמינר הציגו את עבודותיהן שתיים מחברות צוות ההיגוי של המרכז -  ד"ר אפרת בלומנפלד-ליברטל (ביה"ס לאדריכלות, אוניברסיטת ת"א), אשר דיברה על "שימוש במערכות הדמייה של מציאות מדומה בזמן אמת במחקר אורבני", וד"ר טליה מרגלית (ביה"ס לאדריכלות, אוניברסיטת ת"א) יחד עם ד"ר אדריאנה קמפ (החוג לסוציולוגיה, אוניברסיטת ת"א) אשר הציגו את מחקרן בנושא "תכנון וריבוד חברתי: התנגדויות והצדקות מערכת התכנון כלפי אוכלוסיות שונות בישראל"