סמסטר ב' ב'מרכז העיר' יוצא לדרך

אחרי סמסטר ראשון מוצלח והפסקה קצרה, עם תחילת הסמסטר השני מרכז העיר מעלה הילוך ופותח תוכנית אירועים מגוונת ומרתקת

21 פברואר 2016
By Alyson Hurt from Alexandria, Va., USA - Flickr, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=379238

הסמסטר השני מתחיל השבוע, והפעילות של מרכז העיר מעלה הילוך. כבר בעוד שלושה שבועות נקיים את המסינר הראשון שלנו לסמסטר בנושא החם של "איסוף מידע במרחב העירוני", בו ישתתפו פרופ' איל בן דור מהחוג לגיאוגרפיה וסביבת האדם, וד"ר ערן טוך מהמחלקה להנדסת תעשייה. פרופ' בן-דור וד"ר טוך יגעו בסוגייה משני כיוונים שונים - בעוד בן דור יפרט על המצב העדכני של טכנולוגיות החישה מרחוק והחידושים האחרונים בתחום, טוך יפרט על שיטות מעקב אחרי אנשים הקשורות לטרנד "העיר החכמה", כמו מעקב סלולרי, וההזדמנויות והסכנות הכרוכות בהן.
בהמשך הסמסטר נקיים סמינר בנושא האדריכלות העירונית, עם ד"ר אפרת בלומנפלד-ליברטל וד"ר טליה מרגלית מבית הספר לאדריכלות, סמינר בנושא "העיר לאורך ההיסטוריה" עם פרופ' רפי גרינברג ופרופ' בילי מלמן ועוד אירועים נוספים.

פרט לסמינרים, המרכז עובד במרץ על שיתופי פעולה מחקריים עם עיריות שונות בארץ, ביניהן עיריית ת"א ועיריית טבריה, וקולות קוראים ראשונים למחקרים כבר הופצו לקהילת החוקרים שלנו.

עדכונים נוספים בקרוב - המשיכו לעקוב!

ליצירת קשר: taucitycenter@gmail.com