מפגש מקוון שני בין הסטארטאפים של CityZone ומרכז העיר

המפגש התקיים ב- 14.07.2021 בנוכחות תלמידי מחקר, מרצים ויזמים

מפגש שני בין הסטארטאפים של CityZone ומרכז העיר

מרכז העיר שואף לחבר בין אקדמיה ותעשייה, ואחת מנקודות המפגש הללו יכולה להתקיים מהממשק בין יזמים ובין חוקרים מהאקדמיה.

יחד עם CityZone, חממה למיזמים עירוניים היושבת בקריית עתידים שבתל אביב-יפו, יצא מרכז העיר בסדרת מפגשים בין הסטארטאפים של City Zone ובין תלמידי מחקר וחוקרים מהתחום העירוני הכולל, על מנת ליצור שיח ולבדוק הזדמנויות לשיתוף פעולה הדדי.
זוהי הזדמנות לייצר מפגש בלתי אמצעי בין האקדמיה ובין תעשיית ההייטק.

המפגש המקוון השני בין הסטארטאאפים של CityZone ובין מרכז העיר התקיים ביום ד', ה-14 ביוני בשעה 12:00. במפגש השתתפו תלמידי מחק ר מאוניברסיטת תל אביב, חוקרים בכירים מתחום חקר הערים וכמובן היזמים של CityZone.

את המפגש הנחה מר אופיר פינס-פז והשתתפו בו ארבעה סטארטאפים של Cityzone:

ראדגרין מייצרת מרחב עבודה בריא ובטוח יותר בבנייני משרדים, באמצעות מערכת מידע סביבתי מבוססת חיישנים. המערכת עוקבת באופן רציף אחר מזהמי אוויר, רעש וקרינה תוך אספקת מידע בזמן אמת, התראות ותגובות. המטרה היא לעזור ביצירת מבנים בריאים וחזרה בטוחה לשגרה.

BioShade
BioShade מציעה פתרון הצללה-ביולגית חדשני במערכת הידרופונית אוטומטית ומודולרית המותאמת לגידול צמחי הצללה בעיר.

חברת A.D Knight מפתחת טכנולוגיות לזיהוי והבנת תנועת אנשים ורכבים תוך שימוש בחיישן ייחודי הקולט אותות WiFi, Bluetooth וסלולר.

סטארט אפ המוביל חדשנות בתחום שיתוף הציבור. הפלטפורמה של רייז איט מאפשרת לארגונים ציבוריים, קהילות ותנועות פוליטיות, לפנות לקהלי-היעד שלהם באופן ממוקד, להתייעץ ולשתף אותם בתהליכי קבלת החלטות.

אם ברצונכם/ן ליצור קצר עם CityZone לטובת שיתוף פעולה, לשמוע פרטים נוספים, או להרשם למפגשים הבאים, אנא צרו עמנו קשר בכתובת: urban@tauex.tau.ac.il