Cities and Partnerships ערים ושותפויות | 22.07.2021 בשעה 12:00

מפגש שולחן עגול מקוון עם המכון הטכנולוגי של הודו במדראס בנושא שותפות ציבורית, פרטית, ושל המגזר האזרחי בקונטקסט העירוני

Cities and Partnerships ערים ושותפויות  |  22.07.2021 בשעה 12:00

'מרכז העיר' לחקר העיר והעירוניות באוניברסיטת תל אביב מארגן בשיתוף המכון הטכנולוגי של הודו במדראס (IITM) מפגש מקוון בנושא שותפות ציבורית, פרטית ושל החברה האזרחית.

המפגש 'ערים ושותפויות' Cities and Partnerships יערך ביום ה', ה-22 ביולי בשעה 12:00 שעון ישראל.

מטרת המפגש להביא בין חוקרים מהאקדמיה, נציגי חברות פרטיות ונציגי עמותות מישראל והודו לשיח אודות שותפות פרטית, ציבורית ושל המגזר השלישי, והאופן בו הם באים לידי ביטוי בערים.

שמונה מרצים ומרצות מרקעים מגוונים ישאו הרצאות בנות 15 דקות ולאחריהן יוקצו 5 דקות לטובת דיון.

המפגש יורכב משני חלקים. החלק הראשון יעסוק בשותפות פרטית-ציבורית "קלאסית", בעוד החלק השני יעסוק גם במגזר השלישי והחברה האזרחית.

לתכנית ולרשימת הדוברים, אנא לחצו כאן למעבר לאתר המפגש >

האירוע יתקיים בשפה האנגלית.

ההשתתפות פתוחה לכולם/ן, אך נדרשת הרשמה קצרה מראש.

אנא הרשמו כאן ונשלח לכם/ן את הלינק למפגש!