קול קורא: יום עיון לתלמידי מחקר בתחומי העיר והעירוניות, והצטרפות ל"מרכז העיר"

ב-22 בינואר נקיים כנס מיוחד לתלמידי מחקר, מכל רחבי הקמפוס, העוסקים בערים ובאורבניות. זוהי הזמנה לחוקרים - סטודנטים וחברי סגל - להשתתף במפגש ולהצטרף לפעילות של "מרכז העיר"

מרכז העיר מתכבד להזמין אתכם/ן ליום עיון לתלמידי מחקר בנושאי העיר והעירוניות.

ברחבי הקמפוס פועלים עשרות תלמידי מחקר, דוקטורנטים מאסטרנטים, החוקרים זויות שונות ומגוונות של העיר והעירוניות. בחודש ינואר יקיים "מרכז העיר" מפגש ייחודי מסוגו של החוקרים הללו, במסגרתו יציגו את עבודותיהם ויעסקו בסוגיות משותפות.

יום העיון יתקיים ביום שני, 22/01/2018  (היום הראשון של חופשת הסמסטר). מידע מדויק על שעות המפגש והמיקום יימסר בהמשך.

אנו מזמינים אותך ואת כלל תלמידי המחקר באוניברסיטת תל אביב להשתתף ביום העיון, המתקיים באוניברסיטה זו השנה השלישית, על מנת להרחיב אופקים, לפרוץ מסגרות, ולתרום למחקר המתהווה בתחומי העיר והעירוניות. נשמח אם תיקחו חלק בפעילות זו, בין כמרצה ובין כצופה.

כפי שתראו בטופס ההרשמה, זוהי גם הזמנה להשתתף במפגש ולהצטרף לפעילות של "מרכז העיר".