רשמים ממפגשי ההיכרות הראשונים של פורום תלמידי המחקר הודו-ישראל

הפורום שמפגיש בין חוקרים עירוניים צעירים מאוניברסיטת תל אביב והמכון הטכנולוגי של הודו במדראס

IITM & TAU LOGOS

שני מפגשי ההיכרות הראשונים של פורום תלמידי המחקר הודו-ישראל נערכו במחצית ינואר 2021.

מפגשי הפורום מהווים נקודת פתיחה לשיתוף פעולה ארוך טווח בין אוניברסיטת תל אביב והמכון הטכנולוגי של הודו במדראס, תחת הנושא המשותף של חקר ערים ועירוניות.

22 הסטודנטיות והסטודנטים שלקחו חלק במפגש מגיעים מרקעים אקדמיים שונים, בהם הנדסה, גיאוגרפיה, אדריכלות ולימודי סביבה.
המפגשים הראשונים כללו היכרות בין כל הנוכחים/ות. כל משתתף ומשתתפת הציגו עצמם/ן ושטחו את נושאי המחקר ותחומי העניין האקדמיים שלהם/ן.

במהלך המפגשים הבאים, המשתתפים/ות יציגו את מחקריהם בפני שאר חברי וחברות הפורום. כל מפגש יעסוק בנושא מרכזי עיקרי.
מפגש הפורום הבא יתקיים במחצית חודש מארס. נושא המפגש הוא קיימות בתכנון, על שלל היבטיה.

אנו מודים לכל המשתתפים והמשתתפות ומייחלים להמשך שיתוף פעולה פורה בין שני המוסדות!

אם אתם/ן מעוניינים/ות להשתתף במפגשי הפורום, שלחו לנו הודעה לכתובת: urban@tauex.tau.ac.il