ערים בימי קורונה | מפגש מקוון בין אוניברסיטת תל אביב והמכון הטכנולוגי של הודו במדראס

תאריכי המפגש: ה - 9,10,16 בספטמבר

Image by: Zydeaosika via Pexels.com

ערים בימי קורונה

מפגש שולחנות עגולים מקוון בין אוניברסיטת תל אביב לבין המכון הטכנולוגי של הודו בעיר מדראס (IITM)

מרכז העיר גאה להציג את שיתוף הפעולה המקוון בין אוניברסיטת תל אביב למכון הטכנולוגי של הודו במדראס, לטובת דיאלוג משותף בין מומחים לעירוניות משני המוסדות.

המפגש הוא פרי יוזמתם של פרופ' יובל פורטוגלי, ראש מרכז העיר לחקר ערים ועירוניות באוניברסיטת תל אביב, וד"ר אשווין מאהאלינגם מהמחלקה להנדסה אזרחית במכון הטכנולוגי של הודו, מדראס.

מטרת המפגש לדון באתגרים והסוגיות העולות עקב התפרצות מגיפת הקורונה בערים.
כמו כן, המפגש מבקש ליצר תשתית למחקר משותף שיעסוק בהשפעת הקורונה על דינמיקה עירונית, האופן בו ערים יכולות להתפתח מתוך המשבר והשלכות מגיפת הקורונה על החיים העירוניים.

המפגש יחבר בין חוקרים ומומחים העוסקים במחקריהם בתכנון ועיצוב תשתיות עירוניות, בחינת תפקיד הטכנולוגיה בקרב חברות, חקר מעמדות חברתיים עירוניים ועוד.

הנושאים העיקריים במסגרתם יקיים הדיון לאורך המפגש הם תאוריות המורכבות של העיר, מודלים עירוניים של סימולציה, משילות ודמוקרטיה.

אנו מזמינים אתכם/ן לקרוא את הפרטים המלאים באתר המפגש >