כנס חגיגי בנושא התפיסה מהטרופולינית בישראל

ביום חמישי הבא, ה-2.6.16, החל מ-12:00, יקיימו המכון לשלטון מקומי באוניברסיטת ת"א ומרכז העיר יום עיון מיוחד בנושא התפיסה המטרופולינית בישראל, בהשתתפות ראשי רשויות ומומחים מובילים מהאקדמיה ומהמגזר הציבורי.

02 ביוני 2016, 12:00
אולם ג'גלום, בניין הסנאט
ללא תשלום
כנס חגיגי בנושא התפיסה מהטרופולינית בישראל

ביום חמישי הבא, ה-2.6.16, החל מ-12:00 ועד 16:30 יקיימו המכון לשלטון מקומי באוניברסיטת ת"א ומרכז העיר יום עיון מיוחד בנושא התפיסה המטרופולינית בישראל, בהשתתפות ראש עיריית ת"א, מר רון חולדאי, ראש עיריית ירושלים, מר ניר ברקת, ראשי ערים נוספות במטרופולין ת"א ומומחים מובילים מהאקדמיה ומהמגזר הציבורי.

יום העיון כולו יוקדש לדיון בשאלה המטרופולינית - האם יכול להיות שלטון מטרופוליני בישראל, והאם יש צורך בכזה.

לפרטים המלאים הכנסו לדף הפייסבוק של המרכז

הכניסה חופשית, אך מותנית בהרשמה מראש.
להרשמה, נא פנו לכתובת ayeletf1@post.tau.ac.il.