נעים בעיר: יום עיון עם גיל פנאלוסה

הרצאה על מרחבים מעודדי הליכה והצגת שש ערים בישראל: הסדנה להליכתיות, בי"ס פורטר ומשרד השיכון

19 במרץ 2018, 10:00 - 12:00
בניין פורטר

פורום ה-15 ובית ספר פורטר ללימודי הסביבה, אוניברסיטת תל אביב, מזמינים אתכם ליום העיון:

נעים בעיר – על מרחבים מעודדי הליכה

בהשתתפות אורח הכבוד גיל פנאלוסה, ראש "8:80", ארגון העומד כיום בחזית העשייה בתחום העירוניות החיונית, ומציע מגוון רעיונות פשוטים וישימים להפיכת מרחב עירוני שומם ומשמים למקום תוסס ומזמין שהייה והליכה, שמצמצם את התלות ברכב הפרטי ומחזיר את העיר לציבור התושבים.

במפגש יוצגו מקרי בוחן של מרחבים עירוניים בשש ערים בישראל על ידי הסדנה להליכתיות, בי"ס פורטר בשיתוף עם משרד השיכון והבינוי.

תכנית המפגש:

10:00-11:00 ניתוח מרחבים עירוניים בשש ערים בישראל

11:00-12:00 הרצאת אורח: גיל פנולוסה

שמרו את התאריך – פרטים בקרוב

יום העיון יתקיים ב-19/3/2018 בין 10.00-12.00 בבית ספר פורטר ללימודי הסביבה, אוניברסיטת תל אביב

המפגש פתוח לסטודנטים/יות ואנשי/נשות מקצוע מתחומי עירוניות, תכנון, סביבה וקיימות, גיאוגרפיה ועוד.

האירוע אינו כרוך בתשלום אך מותנה בהרשמה פשוטה מראש. לחצו כאן כדי להירשם.