כנס הטכנולוגיה של SAE international

עד 17 בינואר 2019. כפר המכבייה, פרץ ברנשטיין 7, ר"ג
בתשלום
כנס הטכנולוגיה של SAE international

כנס הטכנולוגיה המתקדמת של SAE international, ארגון הטכנולוגיה והתקינה הגדול והמקיף ביותר בעולם האוטומוטיב, מגיע לישראל בשיתוף פעולה עם חברות לוגטל, ספוטם ובשיתוף עם מכון שלמה שמלצר לתחבורה חכמה באוניברסיטת תל אביב.

לאור הצלחת כנסי העבר, חבר SAE ללוגטל וספוטם לכנס מקצועי, טכנולוגי, מעמיק ומגוון על פי מיטב המסורת של כנסי SAE בעולם. הכנס יתקיים תחת הכותרת "SAE Connected and Automated Vehicle Conference Israel" ויתארח באוניברסיטת תל אביב ע"י מכון שלמה שמלצר לתחבורה חכמה.

תכנית הכנס מתגבשת בימים אלו. הכנס ישקף מגוון רחב של נושאי Auto-tech ו-Mobility וירצו בו מרצים מובילים מהתעשייה בארץ ובעולם כמו גם מרצים מובילים מהאקדמיה. הכנס מהווה הזדמנות פז לאנשי מקצוע, חוקרים וסטודנטים לפרסם ולהציג תחת כנפי SAE.

הכנס יתקיים בתאריכים 16-17 בינואר באוניברסיטת תל אביב – שריינו את התאריך.

לפרטים נוספים והרשמה: איתי 03-9247782

אנא ראו בהמשך את הקול הקורא – פתוח להגשה עד 1 בנובמבר 15 בנובמבר 2018

לשאלות, ד"ר עלית אופנהיים: 054-4221109 ilito@tauex.tau.ac.il

מכון שלמה שמלצר לתחבורה חכמה באוניברסיטת תל אביב שם לו למטרה לקדם מחקר יישומי ולעודד שיתופי פעולה עם התעשייה בעולם התחבורה החכמה.

המכון הוקם בסיוע תרומת משפחת שמלצר להנצחת זכרו של שלמה שמלצר ז"ל, שהיה אחד היזמים הבולטים והמשפיעים בתחום הרכב בישראל, איש חזון שהצטיין בראיית העתיד ובזיהוי מגמות חדשנות בשוק, אוהב המדינה והארץ.

לרישום: http://www.logtel-events.com/icav