אירוע ההאקתון "מדרכה בטוחה" | 17-18 במאי 2023

בשיתוף מכון שמלצר לתחבורה חכמה, מרכז היזמות, אור ירוק, עיריית תל-אביב, הרלב"ד ומשטרת ישראל

האקתון "מדרכה בטוחה" | הצוות הזוכה לצד שופטים, מנטורים ומארגנים

האקתון "מדרכה בטוחה" התקיים בתאריכים ה-17 וה-18 במאי 2023 בספריית מדעי החברה, הניהול והחינוך שבאוניברסיטת תל-אביב.

היוזמה היא פרי שיתוף פעולה בין מרכז העיר, מכון שמלצר לתחבורה חכמה, מרכז היזמות, הרלב"ד, אור ירוק, עיריית תל-אביב ומשטרת ישראל, ובחסות Allon Ventures ו- Yango.

אתגר ההאקתון ביקש לאתר פתרונות מעולמות הטכנולוגיה, התכנון העירוני, הרגולציה, החקיקה וכל שילוב שלהם או של תחומים אחרים רלוונטיים לשיפור הממשק בין הולכי רגל למשתמשי דרך אחרים כיום ועם כניסת כלים אוטונומיים למדרכות.

בהאקתון השתתפו חמישה עשר צוותים שכללו סטודנטיות וסטודנטים ממגוון דיסציפלינות באוניברסיטה. לשלב הצגת הרעיונות הגיעו תשעה צוותים.

במהלך 24 שעות ההאקתון שהחל בשעה 11:00 ביום רביעי ה-17 במאי, נחשפו הקבוצות להרצאות מפי מומחים בשלל תחומים הנוגעים לאתגר. בנוסף, מנטורים ומנטוריות בעלי שם ליוו את הקבוצות בדרך ליצירת הפתרונות.

את ההאקתון הקדים סיור הליכה ייעודי בהובלת עיריית תל-אביב, אייל הרשטיק ולאורה הופטמן שפטלר להמחשת הקשיים של הולכי רגל ומשתמשי דרך אחרים.

הקבוצה שהגיעה למקום הראשון: WalkWise

חברי הצוות: ירין הרמבם ואסף בן אשר

לצפייה במצגת >

לזוכים במקום הראשון הוענק פרס כספי על סך 5,000 ש"ח + כרטיסים לשבוע  EcoMotion

הקבוצה שהגיעה למקום השני: SideGuard

חברי וחברות הצוות: עבדאללה ברגותי, עודאי אגבריה, מייסאן דראושה וגומאן אבו נופל

לצפייה במצגת >

אנו מברכים את הזוכים ומודים לכל המשתתפים ולכל אלו שסייעו בארגון, תכנון וביצוע ההאקתון.

לאתר ההאקתון >